Jump to content

umm why has the site been so slow???


floorguy

Recommended Posts

takes longer loading...

 

seems to hang when "saving" posts

 

 

or is it my imagination??

I've also noticed. It takes a bit to refresh and load topics sometimes. I use tapatalk 100% of the time, and see my post submissions hang (usually resulting in a double post). When switching over to HoFo, these problems disappear.

 

 

Sent from my iPhone 6

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tapatalk has been occasionally reporting to me that I am not a member of S4GRU over the last few days.  Wonder if this is all related?

Link to comment
Share on other sites

Tapatalk has released a new set of scripts that I need to side load. And now the method that is required to do it has been completely changed. So I need to take some time today to try and update it. This is likely the cause of the Tapatalk issues. Also, be sure to upgrade to the latest version.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

OK, I have updated the Tapatalk extensions to the latest and greatest.  If you have problems, try updating to the newest version of Tapatalk.  Hopefully this takes care of most of the problems.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

OK, I have updated the Tapatalk extensions to the latest and greatest.  If you have problems, try updating to the newest version of Tapatalk.  Hopefully this takes care of most of the problems.

 

Newest tapatalk version removes the browse function which renders the damn thing utterly incompetent in browsing the forums. I can't even select a specific forum or subforum to browse!

Link to comment
Share on other sites

Newest tapatalk version removes the browse function which renders the damn thing utterly incompetent in browsing the forums. I can't even select a specific forum or subforum to browse!

 

What version are you on? I don't see any update available, and I still have the browse option.

Link to comment
Share on other sites

What version are you on? I don't see any update available, and I still have the browse option.

Newest one from the play store. Check the recent app reviews and you'll see the same complaints too.

 

PoR9AsR.png?1

Link to comment
Share on other sites

Dr. AJ is here with a 12 step program to remedy your ills...

  1. Uninstall Yabba-dabba-dotalk.
  2. Slap yourself in the face.
  3. Use your full HTML browser.
  4. . . .
  5. . . .
  6. . . .
  7. . . .
  8. . . .
  9. . . .
  10. . . .
  11. . . .
  12. Use your full HTML browser.

Congratulations, you are cured.

 

AJ

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Newest one from the play store. Check the recent app reviews and you'll see the same complaints too.

 

PoR9AsR.png?1

I have the newest version 4.9.5 from the Play Store and I have the Browse function.

 

e4fb1afef39e16b87f681cc8a512cb9d.jpg

 

7f4812d7e6c1d042ba4cfbfb2e698d0b.jpg

 

Using Nexus 5 on Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

I have the newest version 4.9.5 from the Play Store and I have the Browse function.

 

 

 

Using Nexus 5 on Tapatalk

That's the old one. The absolute newest one is borked to pieces. No setting allows you to specifically select a forum or subforum... just check the recent app reviews. 

 

lJkDEIx.png?1

 

2zInCXL.png?1

Link to comment
Share on other sites

That's the old one. The absolute newest one is borked to pieces. No setting allows you to specifically select a forum or subforum... just check the recent app reviews.

 

 

 

They may have pulled your version. Uninstall reinstall. Went back into play twice and your version is not there.

Link to comment
Share on other sites

They may have pulled your version. Uninstall reinstall. Went back into play twice and your version is not there.

 

Yeah, 4.9.5 is the latest version in the Play Store.  Which is the one I have.  So they must have pulled a newer version.

Link to comment
Share on other sites

Yeah, 4.9.5 is the latest version in the Play Store. Which is the one I have. So they must have pulled a newer version.

I see 4.10 as the latest version. Although I seem to have an non-supported version installed. Not sure when that happened. Play store doesn't even recognize I have Tapatalk installed. 4.6.2.

 

Sent from my Nexus 5

Link to comment
Share on other sites

I see 4.10 as the latest version. Although I seem to have an non-supported bersiian installed. Not sure when that happened. Play store doesn't even recognize I have Tapatalk installed. 4.6.2.

 

Sent from my Nexus 5

 

bersiian?

 

:roflmao:

Link to comment
Share on other sites

Well now how did that happen!?

 

Sent from my Nexus 5

 

I thought you developed a thick Finnish accent and were using Google Voice to Text.  :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • large.unreadcontent.png.6ef00db54e758d06

  • gallery_1_23_9202.png

  • Posts

    • It’s a neat and seemingly valid / effective strategy that, at least from my understanding, is only really used by VZW
    • Those are usually left over from the initial AWS deployment, so all run B13/B66 with support for BC0/BC1 (although that’s been shut off on most sites). No NR. Sites with the later Ericsson radios got an OTA update and broadcast B2. On those sites, a B5 OTA update was also available (and tested), but ultimately rolled back. Putting up all that power/spectrum severely degraded the B13 output.  The site atop Crystal Mountain is another story and uses the same setup as the site on the ridge near Neilton. These antennas were selected for their vertical beamwidth. Most modern directional antennas have small vertical beamwidths and would require extreme downtilt to cover the road next to a steep ridge. Thus, they would have a severely limited coverage footprint beyond the road. Omnis can be a better choice in these instances, especially when there’s LoS to the coverage objective (since they’ll generally have lower gain figures). Omnis also don’t run in to the horizontal sector edge problem, which can be difficult to optimize for with directional antennas that have complex or irregular 3D gain profiles. That’s why on a lot of sites on mountains, you’ll see wider antennas used. For example, the Verizon site on Joyce Ridge has three sectors with 80-degree HBW antennas. 
    • Do you know what RAN is behind those Omni's? LTE (bands?) are they pushing any NR through them? Very curious   edit: I guess I could check cellmapper etc but you might know more nuance!
    • N41 here has been expanded from 140Mhz to 180Mhz.  Speeds seem the same so they just need to work on backhaul
    • I noticed today that T-mobile has shut of B41 LTE in the Louisville area and widened the 2nd n41 carrier to 80MHz. That just leaves them with 5x5 B12, 10x10 B2, and two 10x10 B66 carriers on LTE, everything else is in NR (besides their 2G network). They have 20x20 n71, 20x20 n25, 5x5 n25, and 180MHz n41. 
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...