Jump to content

Tapatalk Update


S4GRU
 Share

Recommended Posts

Tapatalk Users:

 

I received an email this morning that Tapatalk has a new update to install on our server side.  I did that this weekend.  Also, Tapatalk pushed an app update recently too.  It's possible that many of the Tapatalk bugs (like notifications) have been fixed with this update.

 

Feel free to sound off on any observations you may have AFTER updating to the latest app version.  Please don't report any findings if you have not updated your app.  I'm definitely interested in seeing if their notifications started working.

 

Robert

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

3u8ytu5a.jpg

 

Looks good from here. Try logging out and back in. If that doesn't work, I uninstalled the app and reinstalled it and they appear to be working now.

 

 

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reinstalling the app seems to have fixed the issue on my phone. Thanks for the tip.

 

Sent from my SPH-L720T using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

The pic previews are still going on huh?

 

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk

 

You can opt out of them inside the Tapatalk app.  When in Tapatalk, back out of S4GRU until you are at the Main Menu when you see all your forums listed (included S4GRU).  When there, hit the Menu button.  The only option that opens should be Settings.  Scroll down to the Image Load Preferences and unselect Topic Images.  Then go below that to the section called Load Preferences with Slow Connection and unselect Topic Images there too.

 

This gets rid of those obnoxious Tapatalk Topic Images that appear when you are scrolling through threads.

 

Robert

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

You can opt out of them inside the Tapatalk app. When in Tapatalk, back out of S4GRU until you are at the Main Menu when you see all your forums listed (included S4GRU). When there, hit the Menu button. The only option that opens should be Settings. Scroll down to the Image Load Preferences and unselect Topic Images. Then go below that to the section called Load Preferences with Slow Connection and unselect Topic Images there too.

 

This gets rid of those obnoxious Tapatalk Topic Images that appear when you are scrolling through threads.

Robert

Wow. Thank you. I felt like we talked about this. But didn't see a solution until now. Thanks!

 

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Can we use this thread to test out notifications, Robert? Will someone kindly quote me?

 

You've been quoted.  ;)

 

Robert

Link to comment
Share on other sites

Now, I can have those email notifications turned off when I'm quoted, I just don't know how.

 

EDIT: Also, maybe the update they sent you did this, but clicking on a member's name now shows all of their information. Cool.

Link to comment
Share on other sites

I've found a bug. When clicking from timeline onto a post, it'll kinda just throw you wherever in the thread instead of automatically placing you at the most recent post. I keep getting forced to scroll down or even switch pages to get to the most recent post.

 

I hate that. Anyone got a fix?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

jamisonshaw125, on 15 Apr 2014 - 4:41 PM, said:

I've found a bug. When clicking from timeline onto a post, it'll kinda just throw you wherever in the thread instead of automatically placing you at the most recent post. I keep getting forced to scroll down or even switch pages to get to the most recent post.

 

I hate that. Anyone got a fix?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Must be an iPhone problem.
Link to comment
Share on other sites

I've found a bug. When clicking from timeline onto a post, it'll kinda just throw you wherever in the thread instead of automatically placing you at the most recent post. I keep getting forced to scroll down or even switch pages to get to the most recent post.

 

I hate that. Anyone got a fix?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

It's not a bug. Back out to the main tapatalk screen. Click settings, then under the posts section, change read order from first unread to most recent. I enjoy first unread because it lets you start where you left off. The server knows when you're scrolling through a thread, and sort of bookmarks it.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

It's not a bug. Back out to the main tapatalk screen. Click settings, then under the posts section, change read order from first unread to most recent. I enjoy first unread because it lets you start where you left off. The server knows when you're scrolling through a thread, and sort of bookmarks it.

tumblr_inline_mq3dmd8qqR1qz4rgp.gif

 

 

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

It looks like it has ADs now in between threads. Can't complain since it is free but just wish they didn't put them in annoying places.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

Never seen this. They show up while browsing the forums, or everywhere? I'll leave mine in timeline all the time, have never seen an ad.

 

Sent from my Nexus 5

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • large.unreadcontent.png.6ef00db54e758d06

  • gallery_1_23_9202.png

  • Posts

    • I'm still getting Band 26 and Band 41 from keep sites in Crown Heights and Bay Ridge. I haven't seen any Band 25 though. I'm starting to think T-Mobile shut down Sprint's PCS spectrum here. I wonder if we'll get 5MHz Band 25 + 5MHz n25 carrier or if we'll just get 2 5MHz n25 carriers.
    • Still seeing strong T-Mobile HSPA+ and some weak Sprint B26 (311-490) in the north Bedstuy area Sprint eNB 6705 (40.70091884265787,-73.94344902067445) is broadcasting the keep PLMN Sprint eNB 899078/899079 (40.83022854043739,-73.94830306659236) has been converted, though the site has not yet been lit up. The density up there is pretty insane - 400ft from the site just North, 600ft from the site just South. Spotted another Dish site near City College (1606 Amsterdam Ave). This is not a former Sprint site, and the neighboring Sprint site (across the street) has not been decommissioned. Still not seeing the Dish PLMN in this area.
    • Just cycled through where I'm sitting...not near any keep sites...and 25/26 don't exist...locking to them but.ps me over to AT&T MFBI (why TMo isn't doing 2/25 MFBI here I don't know...maybe Nokia equipment can't do it?). TMo B41 is visible, but Sprint isn't. Two nights ago I saw 10 MHz Sprint B41 at the top of the band. Not sure whether that's live today.
    • Dish has base stations and antennas already set up for n26, and phones are starting to come out supporting that. Yes, it's a 5x5 patchwork, but it can basically provide an anchor for higher-frequency NR that augments n71, which in many places is only 5x5 on Dish.
    • Sprint still alive on all 3 bands here in the South Puget Sound area this morning. Robert
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...