Jump to content

Tapatalk not working?


Recommended Posts

Anyone else having issues with Taptalk on S4GRU lately? I no longer receive push notifications, and I tried logging out and logging into my S4GRU account again and it says there is a network error. I have not run into any issues accessing other forums with Taptalk lately.

Link to post
Share on other sites

Been broken for several days now. The forum navigation on the web doesn't work well for me, so I prefer to use Tapatalk, but I guess I'll have to manage. :) I don't recall reading about any forum maintenance recently, so must be an unexpected issue, or disabled, but I think Robert would have told us if he did that.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

I notified the Tapatalk folks a number of days ago. They got back to me yesterday and said they've determined it is a plugin error on the server hosting the forum and that they've reached out to the admin ... which would be Robert.

Anyone heard from Robert? 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
21 hours ago, DurhamHusker said:

I notified the Tapatalk folks a number of days ago. They got back to me yesterday and said they've determined it is a plugin error on the server hosting the forum and that they've reached out to the admin ... which would be Robert.

Anyone heard from Robert? 

I DM”d him on the 16th, no reply yet. Guessing he’s just too busy lately.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
On 10/24/2020 at 9:16 PM, jasonsteele said:

I DM”d him on the 16th, no reply yet. Guessing he’s just too busy lately.

Robert is busy. The app however has been pulled from Google Play so there may be more going on.

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Dkoellerwx said:

Robert is busy. The app however has been pulled from Google Play so there may be more going on.

Looks like that was not planned.. posted by a Tapatalk admin this morning: "An updated App will be submitted in the next couple of hours. Let's hope it gets approved and released quickly."

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Anyone have an update? My stream of most recent active subscribed threads is also no longer updating on S4GRU.com itself. The threads are updating, but the stream shows old posts as most recent. I'm seeing this error on some pages: 

[[Template forums/front/topics/activity is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
14 hours ago, mikejeep said:

Anyone have an update? My stream of most recent active subscribed threads is also no longer updating on S4GRU.com itself. The threads are updating, but the stream shows old posts as most recent. I'm seeing this error on some pages: 

[[Template forums/front/topics/activity is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Unfortunately no update. I don't have access to that portion of the forum settings. Robert has been busy with family among other things,.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Not sure if there are any additional updates on this subject from the Admins, but I have noticed that S4GRU seems to no longer be on Tapatalk at all. 

Right now the only way I can access the S4GRU Forums is from the mobile site. 

I am just wondering 🤔 what happened. 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
On 12/7/2020 at 5:18 AM, mikejeep said:

Is anyone else having trouble with the regular website too? My "activity stream" never shows accurate info about new posts.

Are there still issues showing up? A couple updates have been applied to the forums in the last few days. I haven't used Tapatalk in a long time to know what issues might be there.

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Dkoellerwx said:

Are there still issues showing up? A couple updates have been applied to the forums in the last few days. I haven't used Tapatalk in a long time to know what issues might be there.

The website seems fine, but S4GRU has completely vanished from Tapatalk for me. Searching for it turns up nothing! :(

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, mikejeep said:

The website seems fine, but S4GRU has completely vanished from Tapatalk for me. Searching for it turns up nothing! :(

Same here. It seems to have happened when there was an issue that took the site down for a bit. Once that was corrected, Tapatalk integration was gone. I guess it got removed with the restore or whatever was done to fix the site.

Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...

Hate to be a pest, but bumping in the hopes someone can resolve this. I really miss my S4GRU notifications.. as far as I know, Tapatalk is the only way to get those while mobile.

  • Like 3
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...