Jump to content

Searching S4GRU Forums


4ginnc
 Share

Recommended Posts

I've been trying to find a couple of posts for finding my MSL, etc that I know I've seen in several places on the site. However, whenever I try to do any sort of search through the forums on the S4GRU website (haven't tried through tapatalk) I get no results.

 

Even went with searching for generic terms like msl or prl just to see if any search would work and still get no results returned.

 

Has anyone else seen the same issues or have any suggestions for searching the forums? I know I've searched in the past and gotten results, maybe something's going on with IPBoard?

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Get a app called get my msl from the playstore and install it. After installing go to phone dialer. Type ##3282# and select edit enter 222222 which is wrong. Exit out of phone dialer. Start get my msl and it should show you what you're msl is.

Link to comment
Share on other sites

Thanks. I tried that app, but it wasn't working on my GS3. Kept getting "ERROR: Could not get property ril.MSL". Even tried the command line methods to get using "getprop ril.MSL" but that returns nothing. Did just getprop and it showed a bunch of properties but ril.MSL was not among them.

Link to comment
Share on other sites

if you have (or can borrow) an old/unused sprint phone, you can swap phones via the sprint web and sprint will email you the MSL (for both phones).

 

http://s4gru.com/index.php?/topic/2884-hd-voice-and-nv/page__view__findpost__p__131877

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

if you have (or can borrow) an old/unused sprint phone, you can swap phones via the sprint web and sprint will email you the MSL (for both phones).

 

http://s4gru.com/ind...post__p__131877

 

Thanks dedub. That's what I was trying to search for in the first place. I thought it was in the prl thread...knew I had seen it somewhere in the last couple of days.

 

Which lead to this thread, why doesn't search seem to work in the forums?

Link to comment
Share on other sites

The search function never works for me either. It always returns a bunch of irrelevant threads. I have to search for an ultra-specific keyword that I know ONLY appears in that thread. Makes it harder to find information especially 60+ page threads.

Link to comment
Share on other sites

The search function never works for me either. It always returns a bunch of irrelevant threads. I have to search for an ultra-specific keyword that I know ONLY appears in that thread. Makes it harder to find information especially 60+ page threads.

 

From what I can tell, the SEARCH function will not work with only 3 characters.

Link to comment
Share on other sites

Did follow my exact instructions. Because it does work on th GS3.

 

Tried it on my Note II, just for kicks, and it worked like a charm. Thanks! :tu:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • large.unreadcontent.png.6ef00db54e758d06

  • gallery_1_23_9202.png

  • Posts

    • I found some automated crash reports from a Motorola Ace.. not sure if they were from you or not, but they are bizarre. The error is a security exception claiming "insufficient location permissions" but the triggering code is the block that runs once location permissions are granted. 🤷‍♂️ EDIT: I'm guessing they are from you. The timestamps were from 5-10 minutes before your post, and it's on two identical devices.
    • Looks like T-Mobile just got an opportunity to expand n41 in Shentel-land https://www.fiercewireless.com/wireless/shentel-sell-its-25-ghz-spectrum-assets
    • Almost at 76% licenses "sold" at $160 million. Like watching paint dry.  Will check again in a few days. 
    • I guess we'll see how many takers there are for this: https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-04/dish-nears-launch-of-mobile-service-taking-on-at-t-and-verizon One early drawback to the Boost Infinite service is that, for now, subscribers will need to buy a $900 Motorola Edge+ phone to get connected to Dish’s new network. More phones that are compatible with the system are expected in the third quarter, Dish told analysts Wednesday. Registration Site: https://www.boostinfinite.com I remember when Virgin Mobile went iPhone-only: https://techcrunch.com/2017/06/21/virgin-mobile-goes-iphone-only-offers-a-year-of-service-for-1/ That didn't go so well.
    • Hey Mike    Ya I was the one that brought the issue to your attn for the color thing on my 6T like 3-4 years ago   that was fixed after like 6 months  and I never had any issues with that anymore till the 1st  Android/OxygenOS 12 update but it hasn't done that anymore (that i've seen lately)   it just doesn't give me the  signal strength much anymore  it'll show it for like 5 mins then  switch to  "--"  and stay that way  Sometimes if I close it out and reopen it  it'll come back (tho the icon is delayed showing up for like a min  or so when it used to show up instantly) but after a few mins it's back to showing "--" again and other times it'll just come back to the "--"
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...