Jump to content

Capacity fail!


Recommended Posts

Look at the times of the last 4 test. Lol! Hopefully this will get fixed. This is near where I work, and my house is ten times worse. post-572-13422832629207_thumb.jpg

 

Sent from my EVO using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Yea is that weird? Lol Lakeland, FL

 

Sent from my EVO using Tapatalk 2

 

I would say your results are on par on what to expect until sites are completed with NV. I don't believe any part of Florida have any completed NV sites at the moment. Your results are similar to what I experience in certain parts of SFL. 3G works great n the early mornings when no one is using it here too...

Link to comment
Share on other sites

Yea is that weird? Lol Lakeland, FL

 

Sent from my EVO using Tapatalk 2

 

I guess not. For some reason I just assumed those speeds were related to an LTE slated area...just checking. You can make a lot of people really nervous reporting those speeds with a title that says "Capacity fail!". I was thinking....please dont let it be Atlanta!

 

lol...post responsibly. :D

Link to comment
Share on other sites

 

I would say your results are on par on what to expect until sites are completed with NV. I don't believe any part of Florida have any completed NV sites at the moment. Your results are similar to what I experience in certain parts of SFL.

 

Oh yea I don't doubt that at all. But at my house I get .05 down! Ahahaha!

 

Sent from my EVO using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

 

I guess not. For some reason I just assumed those speeds were related to an LTE slated area...just checking. You can make a lot of people really nervous reporting those speeds with a title that says "Capacity fail!". I was thinking....please dont let it be Atlanta!

 

lol...post responsibly.

 

Good point bro. I apologize can't change the title now. Tapatalk won't let me.

 

Sent from my EVO using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Typically when your download speeds are bad but upload speeds are good, that is typically a backhaul problem. When both upload and download speeds are crap, its usually a capacity problem and more carriers are needed. There are exceptions to this rule.

 

Robert via CM9 Kindle Fire using Forum Runner

Link to comment
Share on other sites

Typically when your download speeds are bad but upload speeds are good, that is typically a backhaul problem. When both upload and download speeds are crap, its usually a capacity problem and more carriers are needed. There are exceptions to this rule.

 

Robert via CM9 Kindle Fire using Forum Runner

 

Ahh. Well thank you for clearing that up! That should be cleared up with NV anyways.

 

I'm just in a bad signal area all around. Just hoping NV and LTE will cover these spotty signal areas with better coverage.

 

Sent from my EVO using Tapatalk 2

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3G speeds here where I'm staying in lakeside FL/middle burg off of college are good

 

I know that area well. I have a lot of family in Clay County. Especially around Keystone Heights.

 

Robert via Samsung Galaxy S-III 32GB using Forum Runner

Link to comment
Share on other sites

I was in the metrowest area of orlando yesterday, and got ~1.4mbps, which was better than Verizon on my friend's rezound(he made it fair and put it on 3G). This was around 3PM, so it was definitely during usage time. I have always had the best luck with Sprint in the Orlando area fwiw

Edited by Lkr
Link to comment
Share on other sites

Off Topic...but I think I might have just accidentally clicked on Report for you post Deval, when I was trying to click on "Back to Network, Network Vision/LTE Deployment". Not sure if it actually did report or how to tell though.

 

If I did, the moderators can just ignore. And it was nothing personal...just clicking too fast. :blush:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Off Topic...but I think I might have just accidentally clicked on Report for you post Deval, when I was trying to click on "Back to Network, Network Vision/LTE Deployment". Not sure if it actually did report or how to tell though.

 

If I did, the moderators can just ignore. And it was nothing personal...just clicking too fast. :blush:

 

It's all good :tu:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Off Topic...but I think I might have just accidentally clicked on Report for you post Deval, when I was trying to click on "Back to Network, Network Vision/LTE Deployment". Not sure if it actually did report or how to tell though.

 

If I did, the moderators can just ignore. And it was nothing personal...just clicking too fast. :blush:

 

It did not show up. You know that Deval is a Moderator, right? S4GRU Staff: http://s4gru.com/index.php?/topic/1250-s4gru-staff/

 

Robert

Link to comment
Share on other sites

It did not show up. You know that Deval is a Moderator, right? S4GRU Staff: http://s4gru.com/ind...50-s4gru-staff/

 

Robert

 

I "knew" this but didn't think about it in the panic of accidentally reporting someone. :lol:

 

Maybe my mouse was still moving and it didn't quite click where I thought I did. For future reference, if I actually did click Report would the link for Report show up differently for that post? (Not that I ever plan to do that again)

Link to comment
Share on other sites

I "knew" this but didn't think about it in the panic of accidentally reporting someone. :lol:

 

Maybe my mouse was still moving and it didn't quite click where I thought I did. For future reference, if I actually did click Report would the link for Report show up differently for that post? (Not that I ever plan to do that again)

 

I have accidentally hit the report button several times myself, but never submitted. When you successfully report something, a little exclamation point appears in the same line as the Report link in the offending post.

 

Robert

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Maybe we need moderators for the moderators to keep people like deval from getting drunk with power :)

 

Sent from my EVO using Tapatalk 2

 

Who is power? Sounds like a fun guy.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I think he is referring to my favorite Saturday drink power-aid and vodka mixed 50/50. B)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3G speeds here where I'm staying in lakeside FL/middle burg off of college are good

I'm in Fleming Island and its funny because when out on 220 or 17, speed/signal are fine, but when you go into the eagle harbor neighborhood, they plummet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • large.unreadcontent.png.6ef00db54e758d06

  • gallery_1_23_9202.png

  • Posts

    • Just figured out this is a waste of time. US Mobile and Verizon lock the eSim to the emei while T-Mobile only uses it to see that you have a capable phone, like Red Pocket does with physical sims (although RP does keep track of what phone you are using it on with the emei.)  So @Trip was right in this case on liking physical sims.
    • Verizon has a reputation for being frugal with MVNOs. After looking around, I also decided US Mobile was my best option. People have gotten C band on it.  Hoping for esim for my S21 Ultra.  No luck so far.  Red Pocket does not claim Verizon 5g, although they say Soon!(TM).  I do see some 5g with it. Typically MVNOs are deprioritized, thus I am reluctant to claim truly getting top speeds with one.
    • Did some exploring yesterday/last night and didn't find a shred of C-Band, including with my brand new US Mobile SIM. Did find 4CA CBRS but the site seemed backhaul constrained; both that plus 15x15 B2 and band-locked 2/66 got me 190 Mbps or so.
    • Did some more exploring yesterday/last night and I think I spotted some LAA downtown but didn't get a chance to confirm before it went away in favor of mmW, which also went away pretty quickly. Also saw another n66 site, as well as an n2 site, making AT&T the second carrier to run n2 DSS within a few miles of me. I think at this point they won't be able to advertise anything flashy, but due to the sheer amount of CA they're throwing at customers here they can keep their network at 50+ Mbps until they can deploy both 3.45 and 3.7, and that's probably enough.
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...