Jump to content

davidtm

S4GRU Premier Sponsor
  • Content Count

    530
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by davidtm

  1. Ok, I think I've found the answer. I had WiFi calling preferred in Mobile network settings. When I changed to Mobile preferred, it all came back in SCP. It almost appears that modem info is cut off, or at least curtailed, when WiFi calling is preferred. This is significantly different than on my HTC U11 before. PS - how awesome that with Pixel, no waiting on the carrier for update!
  2. This morning, I noticed a notification regarding one of those mysterious "carrier updates", and 1x now appears with WiFi connected. "Patience is a virtue" [emoji16] Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
  3. Got Android 10 this afternoon. So nice to not have to wait on Sprint for a major update! 😁
  4. Updated my Sprint Pixel 3a (stock) to Android 10 today. Since then, when connected to WiFi, the phone data meter in SCP is blank and the notification icon shows only LTE without the band as it had before. O believe the new is is affecting some phone modem reporting, but it could be some stupid setting that I've messed up. Please advise Thanks!
  5. Thanks for the suggestion, but it didn't change it. I'm beginning to think it's intentional, possible a battery saving strategy? Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
  6. Just got my Sprint 3a at BB last week ($100 off for the upgrade from my HTC U11!). I am noticing in SCPro that it drops to 1x whenever I'm on WiFi and/or WiFi calling. I wouldn't complain, except that it sometimes seems hesitant to reconnect to LTE afterwards. I Googled this, and it seems to be a problem despite carrier. Anyone here notice this? Any ideas/suggestions for a fix? TIA!
  7. Diagnostics sent. Here's a screenshot. You can see the Android icon in the notification bar. Sent from my 2PZC5 using Tapatalk
  8. Hey Mike, Thanks for your ongoing work! I can't find how to enable the wifi calling icon on Sprint HTC u11 in Pro. TIA David
  9. I'm using nhc.com for info Sent from my 2PZC5 using Tapatalk
  10. The storm's winds will have slowed some by the time it reaches Central Virginia, but it sounds like we'll get a lot of rain. The ground here is still quite wet from repeated storm systems throughout the summer. We may get more fallen trees as a result. ?
  11. Same behavior. I closed Tapatalk, deleted app cache, with no apparent change. [emoji20] Sent from my 2PZC5 using Tapatalk
  12. Latest from my conversation: Hi David, I think we figured out what might be the problem here. The forum admin updated their forum system to 4.3 but has an older version of Tapatalk plugin installed. We have contacted the forum admin to update their Tapatalk plugin. Please do the same as requests from members are attended to more quickly. Regards, Tapatalk Support Team (I'm just the messenger) ?
  13. Yeah, not surprised... Sent from my 2PZC5 using Tapatalk
  14. My latest comm's with Chris of Tapatalk tech support: C'ville Moodys <*********@gmail.com> May 6 (10 days ago) to Chris Chris, Thanks to another plug-in, I can again log into the forum, but not the restricted portion (the "s4gru club" section). This issue had developed before, and could bee a separate issue. Any suggestions? Chris W May 8 (8 days ago) to me Hi David, What happens when you access that section? Can you send me a screen shot please? Thanks Chris Tapatalk Support C'ville Moodys <********@gmail.com> May 8 (8 days ago) to Chris (Screenshot inserted here) Here ya go. If I reenter my forum password, "Invalid password" pops up. Chris W May 9 (7 days ago) to me Hmmm ok. Can you confirm that it works when using a web browser? Let's rule out that the admin might have changed the forum password. Thanks Chris Tapatalk Support C'ville Moodys <********@gmail.com> May 9 (7 days ago) to Chris Yes, no problem in a browser. In fact, I've reverted to a browser for that forum, rather than Tapatalk. Chris W May 10 (6 days ago) to me Hi David, I've signed up there to test but it looks like I need to be a sponsor to access that section. I'll double check their plugin and see if anything else is wrong. Thanks Chris Tapatalk Support C'ville Moodys <*********@gmail.com> May 10 (6 days ago) to Chris Yes, it's an area restricted to members of the forum who made a donation. David Chris W May 11 (5 days ago) to me Hi David, The only way I can further test this is if you would be willing to temporarily reset your password and let me test it, sorry. Chris Tapatalk Support C'ville Moodys <**********@gmail.com> May 11 (5 days ago) to Chris Here ya go: davidtm [************] Chris W 11:40 PM (16 hours ago) to me Hi David, The forum appears to be not functioning correctly this evening, I'll try tomorrow. Sorry for the wait! Chris Tapatalk Support
  15. Well, I can also now login, but the same bug of not being able to login to the S4GRU Club discussions is there.
  16. Received this evening. No idea what this really means . . . (From tapatalk) Thanks David. I can confirm that our technical team is working on this Chris Tapatalk Support
  17. I, too, emailed and received a response from Chris: Tapatalk folks, I am a fairly satisfied user, but I must let you know of a significant problem with one of the sites I frequent. S4GRU is no longer usable on Tapatalk. The staff there have repeatedly tried to load the plug-in, but we can no longer even log in to the site through Tapatalk. Please work with them to resolve this, and I'll then be able to enjoy that forum on Tapatalk once again. Thanks, David Moody ------Device------ Device ID : 79386b86566cebecbb3a8b448619d94c Build.MODEL : P027 Android Version : 7.0 App Version : 7.3.3 Build version : 3601009 TT ID : 1939826 TT Username : fivemoodys TT LoginType : normal TT Status : confirmed Google Play services Version : 12529022 ------Forum URLs------ https://priuschat.com https://forum.xda-developers.com https://forums.androidcentral.com http://www.subaruforester.org/vbulletin Chris W <chris@tapatalk.com> 10:11 PM (12 hours ago) to me Hi David, What is the link to the forum please? Thanks Chris Tapatalk Support 10:18 PM (12 hours ago) to Chris Here it is: http://s4gru.com/index.php?/forums/ David Sent from my HTC U11
  18. I still can't get on the sponsor threads with Tapatalk, though I believe that's a separate issue. Have to use plain old Chrome for that. Sent from my 2PZC5 using Tapatalk
  19. Thanks for your work on this. Any chance of a remedy for the other issue involving access to the S4GRU Club section? Sent from my 2PZC5 using Tapatalk
  20. davidtm

    HTC U11

    Is there a way to know this, other than it happening in real time?
  21. davidtm

    HTC U11

    Just downloaded/installed the latest update (~90 MB) which is October security update
  22. Mr recent experience is a little different - Tapatalk works fine on all but The S4GRU Club threads. I'm prompted for a password again, and the correct password doesn't work. Tapatalk - aargh! Sent from my SM-T530NU using Tapatalk
  23. My question regards the fate of current hardware after such a merger. As I currently use a Sprint HTC U11, I think I'll be fine, but will need to look up what bands it can handle, and whether any of those will be pertinent. Will VoLTE happen sooner, or later? How will the netowrk handle switching us from band to band, if it's across networks?
×
×
  • Create New...