Jump to content

Greetings


Viper43
 Share

Recommended Posts

Hey everyone,

First day on here and still poking around a bit, like what I see so far. I'm a disabled vet with alot of time on my hands and spend about 4 or 5 hours on the net every day ( I know, get a life huh). I get a little passionate when I'm posting and I never sugar coat anything I say, always speak my mind ya know. I'm glad to be here and I will see everyone in the forums! PEACE!!

Link to comment
Share on other sites

Let me be the first to welcome you to S4GRU!

 

:welcome:

 

I certainly appreciate direct communication styles, as long as they are fact based and not inflammatory or personal. I look forward to seeing you around the site.

 

Robert - Posted from my E4GT with ICS using Forum Runner

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • large.unreadcontent.png.6ef00db54e758d06

  • gallery_1_23_9202.png

  • Posts

    • What devices should do, and what they actually do, are two very different things! As you've probably heard me mention countless times, many of those screens get information in a proprietary manner directly from the modem; apps like SignalCheck can only get what the OS is reporting. I did find your earlier reports, and as I guessed, the OS was reporting valid signal strength. I will try to figure out a solution.
    • Service mode shows the SIM as having no service, so I would think the device should report that. I believe I sent a diagnostic report a little while back—can you check to see if you have it?
    • Interesting, that doesn't happen on my P7. Can you send me a diagnostic report the next time you see that please? Hopefully the phone isn't actually reporting the -115, that will be tricky.
    • Hey Mike—another dual SIM bug. If one SIM loses service, it doesn’t disappear from the app.  I’ve seen this a couple times—my Dish SIM will lose service (confirmed in service mode), but SCP won’t stop displaying -115 or so. And it logs a data point at that signal every time the location updates.  Along the same lines, I have a custom trigger set up for 313340 (Dish), and the custom trigger keeps firing when this is happening. 
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...