Jump to content

Phone options menu when taking a screenshot E4GT?


EggotheKilljoy
 Share

Recommended Posts

Every time I take a screenshot, the "Phone Options" menu that pops up when the power button is help down for a few seconds always pops up when taking a screenshot, no matter how short my press of the power button is. Does this happen to anyone else with an E4GT, and is there any way to stop this from happening?

Link to comment
Share on other sites

Are you using a custom ROM? I'm using Calkulin v1.4 ICS ROM and do not have that issue.

 

Robert via NOVO7PALADIN Tablet using Forum Runner

Link to comment
Share on other sites

Have you tried pushing the volume button a split second before the power. Sometimes I get the same error because I am pushing the power button just a bit faster than the volume button.

Link to comment
Share on other sites

Are you using a custom ROM? I'm using Calkulin v1.4 ICS ROM and do not have that issue.

 

Robert via NOVO7PALADIN Tablet using Forum Runner

 

I'm on stock 2.3.6 unrooted.

Have you tried pushing the volume button a split second before the power. Sometimes I get the same error because I am pushing the power button just a bit faster than the volume button.

That seemed to do it. Although for me its home button+power button since I'm not on an ICS ROM and I'm not rooted. I guess I'll just have to get some practice doing it like that.

Link to comment
Share on other sites

That seemed to do it. Although for me its home button+power button since I'm not on an ICS ROM and I'm not rooted. I guess I'll just have to get some practice doing it like that.

 

Oh, yeah, I forgot that was the combo.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • large.unreadcontent.png.6ef00db54e758d06

  • gallery_1_23_9202.png

  • Posts

    • Added, and 2 more estimated sites: T-Mobile eNB 876480. Looks like its located at (40.62210996397784, -73.97627312607108), as the tower looks like a Sprint setup. T-Mobile eNB 875632. Both this site and Sprint eNB 9022 seem to be located at (40.61640722407462, -73.96985178560767).
    • Many of these sites I am uploading are for sites that do not exist, yet.  Although, I suppose I could go into NR only mode every time I connect to a new site, and then switch back, allowing all the TAC NR trails that occur to now have a home. Ideally, I would love to ne able to add the TAC's myself.  I have the NR Trails CSV file downloaded, and I see all the TAC-less NR entries.  Is there any way I can edit and manually upload them myself?  Maybe create a portal for such an upload?  Or at least give me a way to create at least one manual entry for every new site? Robert
    • Could we send the TAC as -1 if it’s invalid? Then, if there’s and existing site that matches the other info, I could match the web data entry up with it (despite the TAC being absent). 
    • Mine has been enabled.  And they show up in my device logs with the TAC null. Robert
    • If the TAC is missing, an entry is still recorded in the log, but it would not be included in uploads.. so you could probably manipulate a trail log export to add the data to the map if you were able to nail down the sites without the TAC. EDIT: Sites with a missing TAC are only recorded in the log if the option to do so is enabled (Logger > Log Sites with Missing TAC).
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...