Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Blogs

  • The Wall

Categories

  • Announcements
  • Articles
  • Pages
  • Miscellaneous
  • Offsite Reading
  • Site Guidelines & Rules

Forums

  • Read Me First, and other Important Items
    • Important Threads
  • The Network Forum
    • Network, Network Vision/LTE Deployment
    • WiMax
    • International Networks
  • The Device Forum
    • Smartphones
    • OS'es/ROM's & Themes
    • Tablets
    • Hotspots/USB Modems
  • The News Forum
  • The Everything Else Forum
    • Welcome
    • Suggestion Box
    • General Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Phones/Devices


Location


Twitter Handle


Favorite Quotation


Interests

Found 2 results

  1. So I went to Brazil last week and used the new Open World plan. Worked great, except for some reason most inbound calls while in Brazil were going straight to voicemail. I called the international desk and they transfered me to a more advanced techincal support agent who opened up a ticket for the engineers. They called me back on Monday and they escalated the problem, that afternoon it seemed to have fixed itself, but I came back to the US. As soon as I landed in the states I've been havin interminent problems. When I make outbound calls I get either a "Your call cannot be completed at this time" or a fast busy signal at least 40% of the oubound calls I've been making. I've tested it and the other phones on the account are not having the problem. A ticket has been opened, but I was wondering if any of you have any clue what may be happening? Ps. this is happening regardless of the type of call I make... to att users, land lines and tmo users (at the vesry least).
  2. when i pull up that thread it says a script is slowing down my browser then makes it freeze and quit responding any ideas on what to do? cleared the cache cookies and history...all the other maps run just fine
×
×
  • Create New...