Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dbm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Blogs

  • The Wall

Categories

  • Announcements
  • Articles
  • Pages
  • Miscellaneous
  • Offsite Reading
  • Site Guidelines & Rules

Forums

  • Read Me First, and other Important Items
    • Important Threads
  • The Network Forum
    • Network, Network Vision/LTE Deployment
    • WiMax
    • International Networks
  • The Device Forum
    • Smartphones
    • OS'es/ROM's & Themes
    • Tablets
    • Hotspots/USB Modems
  • The News Forum
  • The Everything Else Forum
    • Welcome
    • Suggestion Box
    • General Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Phones/Devices


Location


Twitter Handle


Favorite Quotation


Interests

Found 1 result

  1. I have the signal meter set to display the dBm reading of my Sprint iPhone 5 connection. My phone appears to oscillate between two signal states. One is a strong connection which reads anywhere from -70 dBm to -91 dBM, and the other is worse, often showing -106 dBm. What bothers me is that it will oscillate between these two states while sitting in the same spot on my desk. It also sometimes drops 3G connection when cycling to the worse signal state, and data transfer speeds are much worse. My wife's iPhone 4S (iOS 6) displays a relatively consistent signal while sitting on the same desk and outside in use. It never oscillates or cycles as my iP5 does. Moreover, the iP4S signal is always -1 or -2 dBm better than the iP5 even in its better state. Are you experiencing similar signal cycles? I'm trying to figure out if there's something wrong with this unit's antenna or chip. When I first got it, it wouldn't hold a 3G connection for more than a second. Now it holds the 3G signal better, but has this oscillating or cycling problem. What should I look for in the Field Test panel to investigate this further? I've tried resetting network connections, tried doing a data profile update, tried resetting and restoring, I even tried activating a new ICCID sim card (which had no effect, went back to my original one). This is a replacement unit (bad bluetooth module on the first one), and I hate to be "that guy" going back again, but this is bothering me. Thanks!
×
×
  • Create New...