Jump to content

Ryan

S4GRU Member
  • Content Count

    150
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ryan

  1. Well I know the tower their on ave b has had a cherry picker their for the last idk 3.5 months and it looks like one set of panels are missing some. I'm not sure if they are sprint panels or if that is a sprint tower or not. Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4
  2. Its so weird I'm on 6th ave and 9th st and I'm getting horrible service. And the evdo that I'm getting is rev.0...crazy Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4
  3. I'm on 8th st and 20th ave. I'll keep my eye out.... Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4
  4. Where were you when you picked up that signal? Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4
  5. I think sprints network sustained some damage by yesterdays storm in Yuma. I was on roaming all the way to ave 4e. Then back on roaming sporadically through Yuma. And I also thought I saw a damaged tower on fortuna. The one right by jack in the box, just not sure if its a sprint or what. Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4
  6. I just don't know for sure. Im loosing faith every week of horrible service.....tbh I have never heard these forums to be grave sounding....but Im still holding on Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  7. Well I have been getting this signal quality for the past 2 months. So something tells me it's just propagation issues. Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  8. Well I'm getting -981x and -102evdo. The signal is not very usable. Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  9. Right now I'm near 8th st and 20th ave and I don't get enough signal to do a speed test. Are you near that area? Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  10. Ah OK thank you. Just fyi the site in wellton is maintaining its speeds. It does slow in the late afternoons but mornings and nights are blazing fast. But I did call sprint about the telegraph pass tower hopefully the ticket goes through and it gets repaired (won't get my hopes up) Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  11. It could be T-Mobile they are supposed to have 4g here by the end of the end of the year. Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  12. I just got done checking AntennaSearch.com and found a new tower being built in the foothils off of south frontage rd. and ave 10e. It seems like that is the same area of a tower that has been there for quite a while and I always wondered if it was a Wimax tower, can anyone confirm this info or know the origins?
  13. I can confirm well ton does not have 4g Sent from my NX008HD8G using Tapatalk 4 Beta
  14. To be honest I really could not tell. But those flat panels do seem familiar to that tower.... Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  15. Picture is kind of blurry and hard to see the top rack. Yeah all I have is my phone camera and that was the best I could get. Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  16. Here is the pic of the wellton tower. Hopefully you guys can let me know if it has new panels Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  17. Quick question for anyone thatay know the answer. Could there be a possibility of some markets receiving 2500 LTE before 1900? Since a lot of Arizona has wimax protection sites, could they just revert those to LTE sites? Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  18. I'll try to get a screenshot in the a.m. and maybe you guys can let me know what panels it has. I was getting 1700 down and 1000 up. I have never gotten over 1meg upload before. And believe it or not the wellton tower gets pretty loaded in the evenings. The real test for me is if they have turned the telegraph pass tower back on, it really affects service out here. Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  19. Since the network came back online, my speeds have been amazing and the pings have been low. Maybe they were installing the new backhaul? Even in wellton the speeds I'm getting are not normal.....they are usually much slower around this time of day Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  20. Here in wellton we had no service until about two hours ago. I was on roaming since 7 this morning. Around 5pm I finally got service back... Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta
  21. Well color me purple!!!! Thanks for the screens. I just can't wait for them to turn the telegraph pass tower back on, it's been off for the last 2-3 months.
  22. Perhaps they have finally activated the enhanced backhaul. I seriously doubt it, im sure it is a fluke. Did you do a second test to see what it was?
  23. Where is the business support for the #SCOTUS rulings

×
×
  • Create New...