Jump to content

cgass

S4GRU Member
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About cgass

  • Rank
    Member Level: Digital
  • Birthday 11/03/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://https://plus.google.com/116625957890086549150/

Profile Information

  • Phones/Devices
    Galaxy Nexus running CM10.1
  • Gender
    Male
  • Location
    Seattle WA
  • Here for...
    4G Information
  • Twitter Handle
    @cgass177
  • Interests
    Hiking, Jeeps, Outdoors
  1. John, I've been having issues connecting to LTE on my GNex running CM10.1 as well. I've only been able to connect 1 time and it took quite some effort on my part. Might be an issue with CM if others are having the same problem too Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  2. I went to canyon park yesterday evening and was unable to connect to LTE. Had really poor 3G speed too. About 0.03 down and 0.20 up. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  3. I live right there off Filbert Rd. I'll stop on my way home today. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  4. Does the new update work with API 17?
  5. Yeah, I tried that. I think it's actually an issue with my ROM not having the correct radios. I flashed them last night after I got home so I'll have to give it another try.
  6. This is my reading from standing directly under the tower. This is the tower. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  7. I'm sitting by the site I can't get my phone to connect to LTE, but it does show on Sensorly Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  8. Thanks for all the hard work Mike. I'll be eagerly checking the play store for the update. Edit: Got the update. Some nice changes. The notification is much nicer and the expanded help is going to be a big plus for any non technogeek users. Thanks again. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  9. LTE signal is now stronger than the eHRPD at my house, but it still won't connect Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  10. That's what I thought, but why is it only those areas that are gray and not the whole map? Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2
  11. Sensorly is showing a small blip right by the junction of SR 512 and I-5 in Lakewood
  12. Do you have the GPS Status app? I had the same issue when I first flashed 4.2. I was able to fix it by cycling GPS on and off then downloading the AGPS data. I haven't had any problems since. Just flashed 4.2.1 2 a few days ago and everything is still working fine.
×
×
  • Create New...