Jump to content

bmoses

S4GRU Premier Sponsor
  • Posts

    2,571
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Everything posted by bmoses

  1. Found my first sprint only site to t-mobile conversion! https://imgur.com/a/reKsIRG wasn't live yet as far as i could tell so must have just been done.
  2. Sent you a new diagnostic report. Updated the app this morning and left the house this afternoon to run somewhere. Several minutes into the drive and it still hadn't updated the location/time.
  3. I sent a couple of reports last night and wanted to follow up with an observation. i had 2 times last night where i was stationary for a significant amount of time and once i started moving the location never updated. So i'm wondering if thats what causes it to get stuck, is when the location doesn't change because you aren't moving and then doesn't re-engage once movement starts again? In my example last night i left my house to take my daughter to gymnastics and ~10 minutes into the drive the location was still stuck from before i left my house. so i exited SCP and relaunched it and the location started updating. then got to gymnastics where i was stationary waiting for about an hour and when we left there the location didn't update at all and was stuck from where i was stationary there.
  4. Thanks, sounds plausible for some of them here. For reference Merle hay Mall in Des Moines here had the tmobile tower, which is right next to the mall, upgraded a few months back. The sprint site, which is on the actual mall building, wasn't broadcasting the keep PLMN until the last week or so.
  5. How sure are we about the sprint keep site 312250 PLMN theory? I'm asking because there are a few spots in my area where tmobile just upgraded their tower and there are sprint towers pretty much right next to the upgraded tmobile towers that are broadcasting as keep sites.
  6. i just double checked and those settings are set to balanced for accuracy and 1000 for timing, just as a FYI
  7. i was driving with an average speed of about 40 mph during the entire trip. my phone was in a phone holder attached to the windshield and was on with signal check up the entire time. round trip i probably drove about 3 or 4 miles.
  8. just sent you some diagnostics reports myself, around 10:13 to 10:21 CST. it wasn't fully "stuck" but it was taking a long time to update. last night i was out and was watching it update and it seemed to be updating around every 5 seconds to upwards of 20 to 30 seconds. but today when i sent the diagnostics reports it was not updating for 2 to 3 minutes or more. so i'm not sure why it updated more frequently last night but didn't today, hopefully you see something in the reports
  9. i haven't been anywhere since the update 😕 but next time i'm out and about i plan on watching it to see how it performs! should be at least by this weekend
  10. Oneplus 8 5G on Android 11 for me
  11. glad you guys posted this, i was noticing the same thing but haven't had a chance to really look into it yet
  12. that looks like the one they've been putting up around here that does B2/B66. its on all towers they upgrade that don't get 71 antennas added and on some of the "older" upgrades they did with 71 they put this antenna up as well.
  13. mine worked! here are the steps i did opened app and waited 5 seconds - no update prompt exited the app and reopened it immediately got an update notification tapped update waited about 30 seconds prompt came up at the bottom of the screen saying an update was ready to be installed tapped install the app closed and an install screen came up once the install was done the app reopened presented with the new release notes profit
  14. that was it! no that block above is not always there. generally just see it when switching off of wifi. i got connected back to 5G SA and that block was gone and tried it again and it worked to save a note. I sent a new diagnostics report after saving a note, thanks!
  15. tested out the site note feature for 5G SA! i wasn't able to save a note though sent a diagnostics report and here is a screenshot of what SCP looks like as well as the error
  16. my only observation so far on the new beta is i still seem to have times where its showing some form of CA combination but i'm connected to a tower that only has 1 band so wouldn't be possible from to have CA from it. i've been driving when it happens so not able to send a diagnostics report, but i'll get one to you as soon as i can. one question though, when connected to 5G NSA, are you able to tell what band of 5G NSA the device is connected to? i haven't noticed it yet on the new beta but on the old version sometimes it would show 5G-NSA and sometimes it would show 5G-NSA 600. i wasn't sure if that was bad/stale data or if you could tell what band it was getting 5G from in NSA mode.
  17. with the comments around not all towers getting all bands just wanted to add that in the central iowa area they are currently doing upgrades and so far i've seen 3 towers that got upgraded with all bands and 3 towers that got upgraded with everything but B/N71 😕
  18. https://imgur.com/a/PUjUlff This tower was upgraded in my area and was what spawned my earlier post about towers without B71. A new rack was installed that still had the old panels on it but the 41 panel added. Came back tonight and B2 and NSA 5G N41 were live and the old panels were gone and no B71 panels added. Couldn't get SA N41 or B41 LTE from it.
  19. i see this on my OP8 as well. i can select the 312-250 PLMN from the network operators screen and it says "registered" but when looking at signal check it just shows "sprint 310-120". so i have no idea if i'm actually connected to 312-250 or if it somehow punted me off to the normal PLMN. because of that i've been unable to identify these "keep" sites.
  20. has anyone had recent tower upgrades in their area where they installed the b/n41 panels but did NOT install the b/n71 panels? They are in my area doing upgrades right now and they have been putting both b/n41 as well as b/n71 up on the tower with each upgrade. However I've found 2 towers now where crews have been there and are gone now where they only put up the b/n41 panel and not the b/n71 panel. trying to guess the reasons they would do that?
  21. it is, from what i've gathered with the way NSA 5G works you won't get any of the 5G cell info, other than signal strength, in that mode. you only get that with SA 5G
  22. New onesplus 8 update is out this morning, still on android 10 but they fixed the missing 5G info!!!! https://imgur.com/a/ZcZFmkZ
  23. mike - i sent you a diagnostic report from my oneplus 8. its showing i'm connected to 5G SA but not really showing any info. Its a step up from my McLaren 5G phone, that one hasn't gotten a SA update yet but would never show anything when connected to NSA 5G Not sure if you've had a chance to look much at the info you can get from oneplus phones, hopefully we aren't just stuck with no info from them
  24. looks like a potential fix for OnePlus phones not connecting to B25/B26. I haven't tried it on my phone yet but will as soon as i have time to.
  25. I was able to connect to sprint B41 this morning in central iowa! https://imgur.com/a/qVCtoeu I tried B25 and B26 but I couldn't get on either of those. I'm not close to the B41 towers so was a weak signal but I was bouncing between 3 different ones. Data worked but was very slow because of that.
×
×
  • Create New...