Jump to content

davidtm

S4GRU Premier Sponsor
  • Content Count

    530
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by davidtm


  1. Ok, I think I've found the answer. I had WiFi calling preferred in Mobile network settings. When I changed to Mobile preferred, it all came back in SCP. It almost appears that modem info is cut off, or at least curtailed, when WiFi calling is preferred.

    This is significantly different than on my HTC U11 before.

    PS - how awesome that with Pixel, no waiting on the carrier for update!


  2. Just got my Sprint 3a at BB last week ($100 off for the upgrade from my HTC U11!). I am noticing in SCPro that it drops to 1x whenever I'm on WiFi and/or WiFi calling. I wouldn't complain, except that it sometimes seems hesitant to reconnect to LTE afterwards. I Googled this, and it seems to be a problem despite carrier. Anyone here notice this? Any ideas/suggestions for a fix?

    TIA!


  3. The storm's winds will have slowed some by the time it reaches Central Virginia, but it sounds like we'll get a lot of rain. The ground here is still quite wet from repeated storm systems throughout the summer. We may get more fallen trees as a result.

    ?


  4. Latest from my conversation:

     
     
    Hi David, 
    I think we figured out what might be the problem here. 
    The forum admin updated their forum system to 4.3 but has an older version of Tapatalk plugin installed. 
    We have contacted the forum admin to update their Tapatalk plugin. Please do the same as requests from members are attended to more quickly. 
     
    Regards, 
    Tapatalk Support Team
     
    (I'm just the messenger) ?
     

     


  5. My latest comm's with Chris of Tapatalk tech support:

    C'ville Moodys *********@gmail.com
    May 6 (10 days ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to Chris
     
    Chris,
     
    Thanks to another plug-in, I can again log into the forum, but not the restricted portion (the "s4gru club" section). This issue had developed before, and could bee a separate issue.
     
    Any suggestions?
    cleardot.gif
    Chris W
    May 8 (8 days ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to me
    cleardot.gif
    Hi David,
     
    What happens when you access that section? Can you send me a screen shot please?
     
    Thanks
    Chris
    Tapatalk Support
    cleardot.gif

    C'ville Moodys ********@gmail.com

    AttachmentsMay 8 (8 days ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to Chris
    cleardot.gif
     
    (Screenshot inserted here)
    Here ya go. If I reenter my forum password, "Invalid password" pops up.
    cleardot.gif
     

    Chris W

    May 9 (7 days ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to me
    cleardot.gif
    Hmmm ok. Can you confirm that it works when using a web browser? Let's rule out that the admin might have changed the forum password.
     
    Thanks
    Chris
    Tapatalk Support
    cleardot.gif

    C'ville Moodys ********@gmail.com

    May 9 (7 days ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to Chris
    cleardot.gif
    Yes, no problem in a browser. In fact, I've reverted to a browser for that forum, rather than Tapatalk.
    cleardot.gif

    Chris W

    May 10 (6 days ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to me
    cleardot.gif
    Hi David,
     
    I've signed up there to test but it looks like I need to be a sponsor to access that section.
    I'll double check their plugin and see if anything else is wrong.
     
    Thanks
    Chris
    Tapatalk Support
    cleardot.gifC'ville Moodys *********@gmail.com
    May 10 (6 days ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to Chris
    cleardot.gif
    Yes, it's an area restricted to members of the forum who made a donation.
     
    David
    cleardot.gif

    Chris W

    May 11 (5 days ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to me
    cleardot.gif
    Hi David,
     
    The only way I can further test this is if you would be willing to temporarily reset your password and let me test it, sorry.
     
    Chris
    Tapatalk Support
    cleardot.gif
     

    C'ville Moodys **********@gmail.com

    May 11 (5 days ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to Chris
    cleardot.gif
    Here ya go:
     
    davidtm
    [************]
     

    Chris W

    11:40 PM (16 hours ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to me
    cleardot.gif
    Hi David,
     
    The forum appears to be not functioning correctly this evening, I'll try tomorrow. Sorry for the wait!
     
    Chris
    Tapatalk Support

  6. I, too, emailed and received a response from Chris:

     

    Tapatalk folks,
     
    I am a fairly satisfied user, but I must let you know of a significant problem with one of the sites I frequent. S4GRU is no longer usable on Tapatalk. The staff there have repeatedly tried to load the plug-in, but we can no longer even log in to the site through Tapatalk.
     
    Please work with them to resolve this, and I'll then be able to enjoy that forum on Tapatalk once again.
     
    Thanks,
    David Moody


    ------Device------
    Device ID : 79386b86566cebecbb3a8b448619d94c
    Build.MODEL : P027
    Android Version : 7.0
    App Version : 7.3.3
    Build version : 3601009
    TT ID : 1939826
    TT Username : fivemoodys
    TT LoginType : normal
    TT Status : confirmed
    Google Play services Version : 12529022



    ------Forum URLs------
      https://priuschat.com
      https://forum.xda-developers.com
      https://forums.androidcentral.com
      http://www.subaruforester.org/vbulletin
     
     
     
     

    Chris W chris@tapatalk.com

    10:11 PM (12 hours ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to me
    cleardot.gif
     
     
     
     
     
    Hi David,
     
    What is the link to the forum please?
     
    Thanks
    Chris
    Tapatalk Support
    cleardot.gif
     
     
     
     
     
    10:18 PM (12 hours ago)
    cleardot.gif
     
    cleardot.gif
    to Chris
    cleardot.gif
     
     
    Here it is:
     
     
    David
     
    Sent from my HTC U11
    • Like 2

  7. GOOD NEWS!  Or at least, I think it is.  I will remain *somewhat* skeptical until I see it fixes the problem.  I received a response from Tapatalk from my latest support ticket.  They say they found the problem of the error.  It's coded in their app.  It wasn't a problem in the past, but the newest version of IP Board has brought to light the loop in their coding that they didn't realize they created.
    They say they are working to release a new version of the app that will fix the problem.  They provided no timeline, but said they would keep me updated about its release.
    So, in the interim, you can either delete the Tapatalk app until they release a new version.  Or you can live with the CloudFront 48 hour blocks.  Personally, I uninstalled Tapatalk until its fixed.
    Thanks for your patience.
    Robert default_welc2.gif
    Thanks for your work on this.

    Any chance of a remedy for the other issue involving access to the S4GRU Club section?

    Sent from my 2PZC5 using Tapatalk


  8. Mr recent experience is a little different - Tapatalk works fine on all but The S4GRU Club threads. I'm prompted for a password again, and the correct password doesn't work.

    Tapatalk - aargh!

    Sent from my SM-T530NU using Tapatalk


  9. My question regards the fate of current hardware after such a merger. As I currently use a Sprint HTC U11, I think I'll be fine, but will need to look up what bands it can handle, and whether any of those will be pertinent.  Will VoLTE happen sooner, or later? How will the netowrk handle switching us from band to band, if it's across networks?

×
×
  • Create New...