Jump to content
xdfgf

Galaxy S10 family Discussion Thread (was rumors and news)

Recommended Posts

Screenshot-20190929-214211-Software-update.jpg
Interesting for a Sunday night.
Downloading for Sprint, thanks!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, BlueAngel said:

Screenshot-20190929-214211-Software-upda

Interesting for a Sunday night.

Yeah, just in time for October!

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just got a notification that my phone downloaded new time zone definitions.  And they'll be applied after my phone restarts.  Anybody else get that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, clbowens said:

I just got a notification that my phone downloaded new time zone definitions.  And they'll be applied after my phone restarts.  Anybody else get that?

Got that about two weeks ago.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, everybody still liking their S10's? 

I am still liking mine!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, clbowens said:

So, everybody still liking their S10's? 

I am still liking mine!

Yeah but I'm starting to get bored.

Share this post


Link to post
Share on other sites
So, everybody still liking their S10's? 
I am still liking mine!
Enjoy mine, not enough if an upgrade for anything but will be watching Pixel 4.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anybody else having issues with notification volume?  Sometimes, when I unmute my phone, the notification volume stays muted.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anybody else having issues with notification volume?  Sometimes, when I unmute my phone, the notification volume stays muted.
Yes, same issue here!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, imex99 said:

Yes, same issue here!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
 

Ok, good, it's not just me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rumors are that the beta will start on Monday, possibly at 10AM.  Not sure what time zone that is.

Opt in the Samsung Members app.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rumors are that the beta will start on Monday, possibly at 10AM.  Not sure what time zone that is.
Opt in the Samsung Members app.
I don't see it in my app!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, imex99 said:

I don't see it in my app!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
 

Me either

Share this post


Link to post
Share on other sites

The release time was 12PM Pacific today apparently but the app has been down most of the morning... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't get the app to load, it was released at 10am PST or 1pm EST my time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's out, clear the app data and you'll see the banner for it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, BlueAngel said:

It's out, clear the app data and you'll see the banner for it.

Alright, who's taking the plunge?  I've been debating it all morning. I think for once I'm going to pass. But please post your experience here ASAP. Camera issues? etc. Don't care about battery life. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup downloading nowdcd04d01e30a5a3b7c6437137418453e.jpg

Sent from my SM-G973U using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yup downloading nowdcd04d01e30a5a3b7c6437137418453e.jpg

Sent from my SM-G973U using Tapatalk


I cant get it. How did you?

Sent from my SM-G977P using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samsung members app, register and then download!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Samsung members app, register and then download!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk


I been registered. But no download is popping up. Also the community page is still broken.

Sent from my SM-G977P using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Terrell352 said:

I been registered. But no download is popping up. Also the community page is still broken.

Sent from my SM-G977P using Tapatalk
 

It took about a minute for it to show a new update in Software Updates under Settings after tapping on Register in the Members app.

If that doesn't work, probably do as suggested above..  clear cache in the Members app and see if you can reregister.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It took about a minute for it to show a new update in Software Updates under Settings after tapping on Register in the Members app.
If that doesn't work, probably do as suggested above..  clear cache in the Members app and see if you can reregister.
There was no cache option. Its uninstall or force stop. That's it.

Sent from my SM-G977P using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the S10 5G. It's in the beta. Maybe not yet though.

Sent from my SM-G977P using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • large.unreadcontent.png.6ef00db54e758d06

  • gallery_1_23_9202.png

  • Posts

    • It's possible TMO has shut it down with the plan to move you over to them. Is B25 10x10+5x5 or just 5x5+5x5 Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk
    • I just lost B41 LTE in downtown Los Angeles.  Can’t even get it by forcing band selection—everything is B25 now...
    • Okay, now that I said I hadn't seen any activity, I'm wondering if I saw something new this afternoon. https://imgur.com/a/kD5lUkr I copied one of the pictures and annotated it in red.  Am I right? - Trip
    • I've been noticing lowband coverage loss in the greater Seattle area as T-Mobile has been swapping out 6-port 700/midband antennas for 8-port 600/700/midband antennas.  Judging from the antenna gain figures, this isn't surprising, but I was wondering if anyone else has been noticing the same? There are quite a few areas I frequent that have gone from reliable weak L700 to EDGE or no service after 600 antenna upgrades... Antenna comparison for anyone interested: Commscope SBNHH-1D65C (almost all 700 setups use these antennas) 2x2 700 (16.2) 4x4 1700 (17.7) & 1900 (17.9) & 2100 (18.5) 65° 96.6 x 11.9 x 7.1 49.6 lbs Commscope FFHH-65B-R3 (most new 600 setups use these antennas) 4x4 600 (14.1) & 700 (14.3) 4x4 1700 (17.6) & 1900 (18.4) & 2100 (19.0) 65°  72 x 25.2 x 9.3 101.4 lbs Commscope FFHH-65C-R3 (some 600 setups on large structures use these antennas) 4x4 600 (15.4) & 700 (15.8) 4x4 1700 (17.9) & 1900 (18.4) & 2100 (18.8) 65° 95.9 x 25.2 x 9.3 127.6 lbs
  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...