Jump to content
koiulpoi

LG G2 Users Thread!

Recommended Posts

At least you can use it on wifi and set everything up until then.

Then it hard resets itself after it activates haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone figured out what the problem with LTE is? My G2 has gotten LTE for about 10 minutes (immediately after talking to tech support about the issues and doing some kind of reset through dialing ##72786#). since then, 3g only, including when right next to working towers with other phones connected to LTE... extremely frustrating to have a new phone unable to connect properly!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried my own custom 4G symbol, didn't like it a lot.

Posted Image

 

So inverted stock and I'm liking it. :-)

Posted Image

Posted Image

 

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh my...I went through my bag from Best Buy and the last page of the receipt and order summary are two MSL codes...

Just checked my stuff from bestbuy, I only have a Service Agreement printout and register recipe. Service agreement has a security code listed under phone info but it apparently is not my msl.

 

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

At my home - it appears that turning it to CDMA/LTE from Global has fixed the LTE connectivity a little bit.  I also turned off Sprint's connections optimizer.  Not that I need LTE at my home, it'd be nice to have it for when my ISP craps out (Comcast is pretty inconsistent sometimes.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

At my home - it appears that turning it to CDMA/LTE from Global has fixed the LTE connectivity a little bit.  I also turned off Sprint's connections optimizer.  Not that I need LTE at my home, it'd be nice to have it for when my ISP craps out (Comcast is pretty inconsistent sometimes.)

hasnt helped me any :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anyone verify if it has a micro sd slot on the left side?  Or is that a sim slot?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anyone verify if it has a micro sd slot on the left side?  Or is that a sim slot?

 

Sim slot. No micro SD for the us versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

where do you download the LG G2 USB drivers?  Also anyone figure out how we can flash a custom PRL?

Share this post


Link to post
Share on other sites

T-Mobile drivers worked as well from lg support site

 

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried my own custom 4G symbol, didn't like it a lot.

 

So inverted stock and I'm liking it. :-)

 

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

 

Speaking of which....I remember that I am suppose to tap you to help me change the 3G and 4G icons for this phone.  I need to get this phone activated tomorrow and verify that LTE works first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i swapped out apns and will check to see if i have LTE when i get off work in 2 1/2 hours

Share this post


Link to post
Share on other sites

T-Mobile drivers worked as well from lg support site

 

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

I got the drivers from the tmobile variant on the lg website. I checked att variant as well and it was the same driver as tmobile.

 

Sent from my Motorola Photon 4G using Tapatalk 2

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i swapped out apns and will check to see if i have LTE when i get off work in 2 1/2 hours

didnt help any

 

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone else notice that in Signalcheck that when connected to LTE the 1xRTT radio appears to disconnect?  My LTE works fine when I'm in town, but as soon as I get back out to my house where I have to use a cell booster it wont connect to anything but eHrpd.  My old Note2 and wife's S4 pick up LTE from the booster just fine.  There's something weird happening with this thing that's not like the old phones.

Edited by bimmerd00d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go to your mysprint and block those shortcodes from sending you texts

 

Or you know.. actually fix the issue.

 

Directly from Sprint's own public support pages...

 

  1. Go into the Visual Voicemail application and compose a Visual Voicemail message by selecting Menu and then Compose. Make sure your message is longer than 15 seconds and send to activate@vvm.sprint.com.

99% of the time this corrects the issue. If it does not, try clearing data from the visual voicemail app in settings, this will trigger the VVM activation again the next time you open the app.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had root on mine for the last 2 weeks

 

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

So far while at home, I have had LTE. I will have to monitor while I am out driving. Last night it seemed I wasn't connecting to different towers between handoffs while my wife had a solid connection between handoffs. Hers is set to Global while I set mine to CDMA/LTE. I tried both settings but notice no difference. It seems to default back to Global at some point, though, since I've had to change it back 3 times now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got a chance to do a little observing how my wife's g2 performed last night while we were out in Aurora. She had LTE everywhere I did on my EVO, but generally her connection was 10-15db stronger. On speed tests it translated to some dramatically higher speeds. In our house she is consistently getting between 8-9mb, where my phone averages 5-6.

 

I haven't been able to confirm her g2 is on 800 voice yet. Oddly signal check says she isn't connected to anything CDMA, even though she very obviously is, and can make and receive calls. I may try and get her msl and do some more digging later.

 

Sent from my EVO using Tapatalk

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any word on a resolution on lte connectivity issues? I talked with sprint care and they wanted to replace the phone. ..i said no, i dont think its a hardware issue...still waiting. ..

 

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Or you know.. actually fix the issue.

 

Directly from Sprint's own public support pages....

My google-fu failed me. Thank you.

 

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...