Jump to content
Gab2012

Network Vision/LTE - Puerto Rico/Virgin Islands Market

Recommended Posts

PR03XC151 this one appears to be completed and when make a speed test with 3g the speed is not good Robert
OK. So noted. What would you like me to do?

 

Robert via Nexus 7 on Tapatalk

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK. So noted. What would you like me to do?

 

Robert via Nexus 7 on Tapatalk

im just saying like what happen there does the 3g speed supost to be faster right

Share this post


Link to post
Share on other sites
im just saying like what happen there does the 3g speed supost to be faster right
Someone else had the same issue about 15 posts back in this thread and we discussed it. Same answer applies in your instance.

 

Robert via Nexus 7 on Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Someone else had the same issue about 15 posts back in this thread and we discussed it. Same answer applies in your instance.

 

Robert via Nexus 7 on Tapatalk

 

i did not see this post can you explain me

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did not see this post can you explain me

 

ok done i saw it thank you Robert

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't yet have LTE in St Thomas and I have an iPhone 5, is there anything that I should do in preparation for LTE? Will I need to take my phone to the sprint store to get PR LTE enable?

 

Thanks

 

no special preparations needed. Just sit tight and use it as you normally would until LTE is deployed.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

no special preparations needed. Just sit tight and use it as you normally would until LTE is deployed.

 

Thank you Robert.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not Robert, but you're welcome. :)

 

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not Robert, but you're welcome. :)

 

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2

 

Darnell...Robert. Very similar, I'd say. :ty:

 

Robert

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

are there any special steps required to get NetMonitor to display the towers? I've run it, and doesn't display any towers around me.

 

thanks guys

When that happened to me, I just turn my gps on and try to get a lock.. after that just let them collect the towers info..

Sometimes I need to zoom in/out so it shows me the towers

 

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

 

Please keep in mind that tower locations can be highly inaccurate when using netmonitor/opensignal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Darnell...Robert. Very similar, I'd say. :ty:

 

Robert

 

Lol yep, close enough :D

 

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please keep in mind that tower locations can be highly inaccurate when using netmonitor/opensignal.

Yes they are innacurate. But if you look at the address when you click on them, they are close enough.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not Robert, but you're welcome. :)

 

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2

 

Lol am sorry about that Darnell

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just got LTE in my mothers house in Puerto Nuevo. Just one bar though.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just got LTE in my mothers house in Puerto Nuevo. Just one bar though.

 

LTE is not measured with bars. You could be connecting to a LTE tower 40 feet from you and be connected to voice to a tower 1 mile away from you and it will only show the voice signal.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

LTE is not measured with bars. You could be connecting to a LTE tower 40 feet from you and be connected to voice to a tower 1 mile away from you and it will only show the voice signal.

 

We have found that the iPhone does display LTE signal strength in bars, since it can only use one antenna at a time.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol am sorry about that Darnell

 

No worries! I am also curious to know when LTE will show up in the USVI though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

No worries! I am also curious to know when LTE will show up in the USVI though.

 

They already did Vieques and Culebra. I'll presume those crews can focus on the USVI. My guess anyway.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have found the the iPhone does display LTE signal strength in bars, since it can only use one antenna at a time.

 

I learn something new everyday here. Thanks for correcting me ;)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well Claro Puerto Rico yesterday launch its 4g LTE service ,in the initial phase ; san juan ponce and mayaguez, 19 towns total. In the first quarter of 2013 they expect to covers the entire island. I hope Sprint surprise then in the initial lunch.........

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got Sprint LTE in La Catolica,Ponce PR

I was the one who mapped the campus in sensorly! :D I only manage to get LTE from Gonzalez Pato to the Sports complex, no LTE in the McManus area or the library.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I go into Data Management ##3282# under advanced, it says LTE disabled on my phone even though its on LTE/CDMA. Should it be like that?

I noticed that I have the same issue. Is there any way to change that parameter to LTE Enable? My PRL version is 25009

Share this post


Link to post
Share on other sites

What phone do you have? When i go to##data# and enter my msl code then go to advanced, at the bottom I have lte status and it's set to on.

 

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed that I have the same issue. Is there any way to change that parameter to LTE Enable? My PRL version is 25009

 

I'm not sure what the setting is for, but I was able to connect to lte with it set to disabled.

 

Prior to the Jelly Bean update, it was set to enabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...