Jump to content


Photo

RUU update to 3.15.651.16 now available for HTC EVO 4G LTE

RUU EVO LTE

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 kckid

kckid

    Member Level: eHRPD

  • S4GRU Premier Sponsor
  • PipPipPip
  • 932 posts
  • Phones/Devices:HTC ONE (M8), HTC ONE (M7), iPhone 4s, iPhone 5, Motorola Photon, iPad 2, iPad 4, HP Touch 32gb, Lenovo Touchpad, Nexus 7 (2013)
  • LocationOverland Park, kS

Posted 28 December 2012 - 08:14 AM

Full Jelly Bean RUU update to 3.15.651.16 now available for HTC EVO 4G LTE



http://www.pocketables.com/2012/12/full-jelly-bean-ruu-update-to-3-15-651-16-now-available-for-htc-evo-4g-lte.html

#2 leerage

leerage

    Member Level: eHRPD

  • Honored Premier Sponsor
  • PipPipPip
  • 648 posts
  • Phones/Devices:Nexus 5
  • LocationEmporia KS

Posted 28 December 2012 - 08:55 AM

Full Jelly Bean RUU update to 3.15.651.16 now available for HTC EVO 4G LTE



http://www.pocketabl...evo-4g-lte.html

Thanks. I also stumbled across this one the other day that has a bunch of RUUs for a lot of other HTC devices:

http://htcruu.com/

Edit- Looks like they linked the HTCRUU site too.

#3 irev210

irev210

    Turbo QAM

  • S4GRU Member
  • PipPipPipPip
  • 1,119 posts
  • Phones/Devices:Sprint
  • LocationBoston

Posted 28 December 2012 - 08:14 PM

thx for posting, going to use this tonight!

#4 SHAWN1980

SHAWN1980

    Member Level: Digital

  • S4GRU Member
  • Pip
  • 49 posts
  • Phones/Devices:HTC EVO 4G
  • LocationCATAƑO

Posted 29 December 2012 - 04:04 AM

Full Jelly Bean RUU update to 3.15.651.16 now available for HTC EVO 4G LTE http://www.pocketabl...evo-4g-lte.html

does foxfi work with this update

#5 ryry4ya

ryry4ya

    Member Level: 4G WiMax

  • S4GRU Sponsor
  • PipPipPipPip
  • 1,100 posts
  • Phones/Devices:EVO LTE/ One
  • LocationSylvania/Toledo ohio

Posted 29 December 2012 - 05:46 AM

does foxfi work with this update

no

Sent from my EVO using Tapatalk 2

#6 irev210

irev210

    Turbo QAM

  • S4GRU Member
  • PipPipPipPip
  • 1,119 posts
  • Phones/Devices:Sprint
  • LocationBoston

Posted 29 December 2012 - 05:27 PM

so my maps finally seem to be working again after this.

LTE speeds are still the same :(

#7 ufergus

ufergus

    Member Level: 1x Advanced

  • S4GRU Premier Sponsor
  • PipPip
  • 105 posts
  • Phones/Devices:Nexus 5
  • LocationDC

Posted 29 December 2012 - 05:33 PM

Did you try a factory reset before the ruu? I am tempted to try the ruu but i really don't want to reload my phone again....

Sent from my EVO using Tapatalk 2



#8 flyer8493

flyer8493

    Member Level: iDEN *chirp*

  • S4GRU Member
  • Pip
  • 55 posts
  • Phones/Devices:evo lte
  • Locationsan antonio

Posted 18 January 2013 - 07:26 PM

so my maps finally seem to be working again after this.

LTE speeds are still the same :(


When you say "maps" are you referring to the Google nav crashing?

Sent from my EVO using Tapatalk 2



#9 irev210

irev210

    Turbo QAM

  • S4GRU Member
  • PipPipPipPip
  • 1,119 posts
  • Phones/Devices:Sprint
  • LocationBoston

Posted 23 January 2013 - 02:33 PM

When you say "maps" are you referring to the Google nav crashing?

Sent from my EVO using Tapatalk 2


nav still crashes :(





Also tagged with one or more of these keywords: RUU, EVO LTE

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users