Jump to content
S4GRU

SITE UPGRADE WARNING

Recommended Posts

8 minutes ago, danlodish345 said:

I had problems last week accessing the site. It said of 404 error not found. But it works now though. That was strange.

That was a DNS problem.  Not related to Tapatalk or the upgrade.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, S4GRU said:

That was a DNS problem.  Not related to Tapatalk or the upgrade.

 I find it inconvenient that I can’t access it through Tapatalk... but as you said it’s out of our hands. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, S4GRU said:

Unfortunately the current release of Tapatalk is not working with the current release of IP Board that we are on.  It will supposedly be fixed on the next update of Tapatalk.  But we are still on the 8/17 release when I just checked a few mins ago.  It is out of our hands.

Hi Robert.  Thanks for the update.  I was not aware that the issue was on Tapatalk's side.  Hopefully it does get fixed in the next release with Tapatalk since I love reading S4GRU on Tapatalk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ericdabbs said:

Hi Robert.  Thanks for the update.  I was not aware that the issue was on Tapatalk's side.  Hopefully it does get fixed in the next release with Tapatalk since I love reading S4GRU on Tapatalk.

The new mobile site is pretty nice, easier to use than the old one. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
43 minutes ago, Dkoellerwx said:

The new mobile site is pretty nice, easier to use than the old one. 

It even loads quicker to on the mobile phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

TAPATALK BACK WORKING!!!

I saw a new IP Board security update this morning.  Installed it.  I figured I would try reinstalling the old Tapatalk update from August with the new IPBoard update from today...and what do you know?

It started working again!

For those of you using Tapatalk, give it a whirl and let me know if it's working for you too!

Robert

  • Like 4
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like we're back in Tapatalk business! Working here.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

My first post from Tapatalk. Test...

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed that all my S4GRU previous followed threads were all "muted" so not sure why that was the case, but you may have to "unmute" them to get the notifications. I know I didn't do this, so perhaps some configuration got pushed from the update? Just FYI. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It does appear that Tapatalk doesn't like the new IP Board hard return format. Paragraphs don't appear formatted correctly in Tapatalk.

Maybe there is a setting?

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
My first post from Tapatalk. Test...

Sent from my Pixel XL using Tapatalk


It works! I can access this in talpatalk too.

Sent from my SM-N920P using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone tried the premier forums in tapatalk? On mine it's asking for a password when I try to access

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Has anyone tried the premier forums in tapatalk? On mine it's asking for a password when I try to access

Sent from my SM-G950U using Tapatalk


It asks for the password when browsing the category, but they work in the Unread and other tabs.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

That Tapatalk bug existed in the early days of the site too.  Unread was the only way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, S4GRU said:
That Tapatalk bug existed in the early days of the site too.  Unread was the only way.

Well I'm grad it's working!!

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone know what the URL to get to the latest post is now for links? Prior to the website update, I always ended my weblinks with 

"ng-galaxy-s8-dual-simduos/?view=getnewpost"

which would take me to the newest post. I can't seem to figure out if that's possible anymore? I just get to the front page. Hitting the unread section top right sort of works, but is a little quirky too as I get all the posts instead of the thread I want.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, mmark27 said:

Does anyone know what the URL to get to the latest post is now for links? Prior to the website update, I always ended my weblinks with 

"ng-galaxy-s8-dual-simduos/?view=getnewpost"

which would take me to the newest post. I can't seem to figure out if that's possible anymore? I just get to the front page. Hitting the unread section top right sort of works, but is a little quirky too as I get all the posts instead of the thread I want.

/?do=getNewComment

Share this post


Link to post
Share on other sites

So why is it that every time I click on S4GRU Club in Tapatalk it's asking for a password and it doesn't work? I'm already signed-in.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, mnjeepmale said:

So why is it that every time I click on S4GRU Club in Tapatalk it's asking for a password and it doesn't work? I'm already signed-in.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
 

That is a known bug. You have to view those threads from the "unread" or "new" feed. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Depending on the version of Tapatalk, the ALL section will also show threads in the S4GRU Club.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, S4GRU said:

Depending on the version of Tapatalk, the ALL section will also show threads in the S4GRU Club.

This is what I get when I use Tapatalk on my iPhone 7 Plus.

099B823E-C5A8-4002-81A4-4FB1E8765921.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, mmark27 said:

Does anyone know what the URL to get to the latest post is now for links? Prior to the website update, I always ended my weblinks with 

"ng-galaxy-s8-dual-simduos/?view=getnewpost"

which would take me to the newest post. I can't seem to figure out if that's possible anymore? I just get to the front page. Hitting the unread section top right sort of works, but is a little quirky too as I get all the posts instead of the thread I want.

I made an activity to get unread threads and when clicked takes you to the last unread post. Not sure if link will work but it did in incognito mode.

http://s4gru.com/index.php?/discover/20/

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Flompholph said:

I made an activity to get unread threads and when clicked takes you to the last unread post. Not sure if link will work but it did in incognito mode.

http://s4gru.com/index.php?/discover/20/

Hey by the way guys I’m able to access the website through Tapatalk now.

1AE70996-E23A-49C6-8FE0-6BE631F23774.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, radem said:

/?do=getNewComment

that doesn't work for me on Chrome :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×