Jump to content
S4GRU

SITE UPGRADE WARNING

Recommended Posts

6 hours ago, Dkoellerwx said:
On 9/17/2017 at 1:28 AM, floorguy said:

uhhhh yea, have them change the color scheme... I HATE bright websites.. hurts the eyes

 

6 hours ago, Dkoellerwx said:

 

Colors seem fine to me. 

 

On 9/17/2017 at 9:35 AM, S4GRU said:

I did change the color scheme. It was far worse.   It was completely white, except the top border.  Now everything is shades of teal or gray, except text boxes which are off white.

People's comments with the new colors has been positive so far. Do others think we need to darken them further?

Seems the majority of the members don't have a problem with the color scheme.
The needs of the many, outweigh the needs of the few or the one.  
So for those that do have an issue (and are using Chrome browser) then just install the "Dark Mode" Chrome extension by Grephy. 
It makes the site (or any site) look like this...

BlackChrome-small.png

The cool thing about it is that its a toggle in the upper toolbar that one can go back to regular bright view or dark anytime you want.

TS out

Edited by Dkoellerwx
something went wrong with the quote... moved reply out of the quote
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

ohhh thanks for that... went and got it... i like it

Share this post


Link to post
Share on other sites

:scratch: :scratch: :scratch:

So I leave for a few weeks because AP calculus runs my schedule now, and... this happened? Huh.

It looks pretty good. I'll get used to it.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Were the EX144 errors associated with the upgrade or other issues?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, jefbal99 said:

Were the EX144 errors associated with the upgrade or other issues?

I was having this issue yesterday too.

 

-Anthony

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, jefbal99 said:

Were the EX144 errors associated with the upgrade or other issues?

Something happened yesterday morning that caused some critical files on our server to be corrupted.  IPBoard tried fixing code by hand, but kept finding a new error somewhere else after fixing another one.  They ended up installing a new security upgrade over the site last night and that fixed the issue completely. 

  • Like 5
  • Love 1
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, S4GRU said:

Something happened yesterday morning that caused some critical files on our server to be corrupted.  IPBoard tried fixing code by hand, but kept finding a new undiscovered error after doing that.  They ended up installing a new security upgrade over the site last night and that fixed the issue completely. 

Glad it got fixed :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, jefbal99 said:

Glad it got fixed :)

yea i had the same problem...i was scratching my head why it quit working ...but now it works which is great :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will this site ever come back to tapatalk?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, derrph said:

Will this site ever come back to tapatalk?

I gave up a few weeks ago.  I'll go check on an update today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, ingenium said:

Basically keep checking here for a new version of the Tapatalk plugin to be posted https://www.tapatalk.com/download_IPBoard.php

Yep.  If they come out with a new version after 8/17, I will give it a shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, S4GRU said:

Yep.  If they come out with a new version after 8/17, I will give it a shot.

i dont notice any differences with tapatalk....it all seams normal for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, danlodish345 said:

i dont notice any differences with tapatalk....it all seams normal for me.

You are able to use S4GRU on Tapatalk???  Then you're the only one. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, danlodish345 said:

i dont notice any differences with tapatalk....it all seams normal for me.

What version of tapatalk are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/2/2017 at 11:02 AM, S4GRU said:

I gave up a few weeks ago.  I'll go check on an update today.

what about the ability to subscribe to literally any of the forums, or more importantly any of the topics in those forums under the "The S4GRU Club" category?  I have subscriptions going back years that i no longert get updates on and I can not be the only one.  Would seem this is a pretty big oversight / bug in the software.

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, swintec said:

what about the ability to subscribe to literally any of the forums, or more importantly any of the topics in those forums under the "The S4GRU Club" category?  I have subscriptions going back years that i no longert get updates on and I can not be the only one.  Would seem this is a pretty big oversight / bug in the software.

I agree.  The new software doesn't allow following topics behind the paywall.  IPS did this by design.  Because other sites asked for it to be this way.  Because they have fluid memberships, good for a week, a month, a year, etc.  Where as ours are more static, most indefinite.  People were still getting post content behind the paywall via email notifications.  So they fixed this hole.

This "problem" didn't affect S4GRU in the past, and this new "fix" causes a lot of problems for our membership group.  Unfortunately, it appears we are in the minority here.  They said they may make it adjustable in future releases where it can be selected by the Administrator.  But until then, following behind the paywall is not permitted.  I miss this feature very much.

Robert

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, S4GRU said:

People were still getting post content behind the paywall via email notifications.

Seems like that is what they should have addressed specifically, instead of throwing the baby out with the bathwater and going the way they did.  A real shame, more so for this site, as it is a hindrance to further participation and posting in important topics.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, swintec said:

Seems like that is what they should have addressed specifically, instead of throwing the baby out with the bathwater and going the way they did.  A real shame, more so for this site, as it is a hindrance to further participation and posting in important topics.

Couldn't agree more.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, dkyeager said:

What version of tapatalk are you using?

app version 7.1.2(964) actually i take it back..its now denying me total access to the site via tapatalk...so yes i am experiencing issues

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, danlodish345 said:

i dont notice any differences with tapatalk....it all seams normal for me.

 

4 hours ago, danlodish345 said:

app version 7.1.2(964) actually i take it back..its now denying me total access to the site via tapatalk...so yes i am experiencing issues

 

I think you misunderstood the point of the post. We're not talking about a new version of the app, rather the back end portion that allows sites to be displayed on Tapatalk. This site has not been accessible on Tapatalk since the upgrade by IPBoard. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Dkoellerwx said:

 

 

I think you misunderstood the point of the post. We're not talking about a new version of the app, rather the back end portion that allows sites to be displayed on Tapatalk. This site has not been accessible on Tapatalk since the upgrade by IPBoard. 

yes your right sorry for the misunderstanding...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the site still being upgraded and not detectable via Tapatalk? It has been inconvenient to not be able to use the Tapatalk app to read forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, ericdabbs said:

Is the site still being upgraded and not detectable via Tapatalk? It has been inconvenient to not be able to use the Tapatalk app to read forums.

Unfortunately the current release of Tapatalk is not working with the current release of IP Board that we are on.  It will supposedly be fixed on the next update of Tapatalk.  But we are still on the 8/17 release when I just checked a few mins ago.  It is out of our hands.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, S4GRU said:

Unfortunately the current release of Tapatalk is not working with the current release of IP Board that we are on.  It will supposedly be fixed on the next update of Tapatalk.  But we are still on the 8/17 release when I just checked a few mins ago.  It is out of our hands.

I had problems last week accessing the site. It said of 404 error not found. But it works now though. That was strange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • large.unreadcontent.png.6ef00db54e758d06

  • gallery_1_23_9202.png

  • Posts

    • https://www.slashgear.com/samsung-galaxy-note-9-features-release-specs-upgrade-22531644/amp/ new features 
    • Oh yeah I do not disagree with you there. Satellite Internet is very outdated. As is Dial and DSL.  So I’m interested to see if they actually do rural deployment of 5g
    • not in urban areas, but for rural, yes it will scoop dial up and dsl customers right up, not to mention satellite internet customers 
    • This is one of a few mobilitie small cells I have found in the area. I'm wondering if it is sprint because there is no relay installed. Actually some that had the relay before has since been removed. It looks to be connected to a wire line network... The two underground communication hatches are on the sidewalk and the unnamed one in the landscaping, yards away from the site. As mentioned, one is unnamed and one says Comcast. Let me know what you guys think. Just as a disclaimer, this site wasn't here about two weeks ago. (Midtown Detroit) Also; Verizon is using a completely different vendor in SE Mich so I highly doubt this site is a verizon one.  https://imgur.com/gallery/irfkNzk If I have time i'd like to create a map of all the sprint small cells provided by mobility in SE Mich... stay tuned as my time is limited. 
    • Okay so I managed to make it out to that other wireline mobilitie site today(or yesterday lol whatever haha) It was getting dark so my photos are not the best but here is what I have. (Btw I also included some of the development going on in this area that may have been reason Sprint decided to locate a small cell here. That and well, its pretty close to Ford Field, Comerica Park and Little Caesars Arena.) Again, sorry for the poor lighting but this is definitely another small cell connected by wire-line as apposed to relay. The last few images are construction for a massive development from Bedrock, which is affiliated with Rocket Fiber.(Both part of quicken loans if that matters) They could be providing the backhaul but unfortunately due to lighting the only wire-line on the utility poles i could spot with a name was Comcast; that's not to say there were many other lines on the utility poles. It was just to dark to spot. Anyway;  here it is:  https://imgur.com/a/HTaHdmD Any thoughts? 
  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×